Tervetuloa Vieras 

Näytä / Piilota

Tervetuloa vieras, kirjoittaminen tälle foorumille vaatii rekisteröitymisen.

Sivut: [1]
Lähetti Aihe:Village Heights Golf Resort ( #7514) Kreeta, Kreikka
Sirpak
Uusi
Viestejä: 2
Lähetä viesti
Viesti Village Heights Golf Resort ( #7514) Kreeta, Kreikka
July 15, 2019, 22:01

Lomakeskus sijaitsee Kreetalla, Hersonissoksen kylän lähellä, vuoren rinteellä omassa rauhassaan. Lähin lentokenttä on n. puolen tunnin taksimatkan päässä olevassa Heraklionissa. Päärakennuksessa on vastaanotto, aamupala/päivällisravintola, lounasbaari, drinkkibaari, pieni kauppa ja kylpylä monenlaisine palveluineen. Huoneistorakennukset ovat kauniin, hyvin hoidetun puutarhan keskellä ja niiden ohi kulkee kävelyteitä. Koko laaja alue on aidattu niin, että vuoristoon ei ole mahdollista lähteä seikkailemaan.

Saimme erillisessä talossa olevan huoneiston, jossa oli oh/keittiö, mh ja kylpyhuone. Lisäksi oma ulkoterassi, josta hienot näkymät merelle päin. Keittiö oli täysin varusteltu, jopa astianpesukonekin löytyi. Huoneisto oli siisti ja hyvin hoidettu. Olimme lomalla toukokuun toisella viikolla ja sää oli vaihteleva, mukaan mahtui kuitenkin pari hellepäivää ja yksi myrskypäivä, jolloin ilma oli sakeana pölystä. Uima-altaalla oli myrskypäivää lukuunottamatta joka päivä auringonpalvojia ja itsekin uskaltauduimme altaaseen. Sisällä olisi ollut myös allas, jota emme kokeilleet. Sen sijaan kävimme kokovartalohieronnassa, joka oli kyllä ammattitaitoista ja rentouttavaa. Päivisin oli myös järjestetty erilaista ohjelmaa ja pelejä lapsille ja aikuisille. Lomakeskuksen läheisyydestä löytyy myös labyrinttipuisto, vesipuisto sekä golfkenttä.

Läheiseen Hersonissoksen kylään oli järjestetty edestakainen, ilmainen bussilkujetus. Bussi kulki useita kertoja päivässä. Kylästä löytyi riittävästi ruoka -ja shoppailupaikkoja. Viimeinen paluukyyti kylältä oli niin aikainen, että söimme päivällisen aina lomakeskuksen ravintolassa. Mutta ravintolan tarjonta oli todella tasokasta, monipuolista ja palvelu oli ystävällistä. Jokainen ruokailija huomioitiin. Ruokamenu oli päivittäin vaihtuva ja saimme maistella monien eri maiden kansallisherkkuja. Iltaisin oli myös vaihtuvia esiintyjiä ja musiikkitarjontaa. Ensimmäisenä loma-aamuna menimme kokeilemaan aamiaista ja jäimme myös siihen koukkuun. Puuroa, leipiä, kananmunia, makkaroita, hedelmiä ym. ja sunnuntaina lasi kuohuviiniä.

Sivut: [1]
moottorina by cartpauj
Versio: 1.0.33.3 ; Sivu ladattiin: 0.022 sekunnissa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (20 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 16 votes)
foorumit, 5.7 out of 10 based on 20 ratings
Simple

Tutustu

Simple

Keskustele

Simple

Arvostele

Yhteistyössä

www.mediatuotanto.net