Tervetuloa Vieras 

Näytä / Piilota

Tervetuloa vieras, kirjoittaminen tälle foorumille vaatii rekisteröitymisen.

Sivut: [1]
Lähetti Aihe:Playa Romana Park (PYK) eli Habitat Playa Romana #2848, Alcossebre, Espanja
Timotei
Uusi
Viestejä: 11
Lähetä viesti
Viesti Playa Romana Park (PYK) eli Habitat Playa Romana #2848, Alcossebre, Espanja
March 11, 2019, 17:19

Olimme syys-lokakuun vaihteen tässä Espanjan itärannikon rantalomakohteessa. Sesonki oli siellä jo ohi, joten mitään ryysistä ei ollut ja osa ravintoloista oli jo suljetttu. Mutta suomaisille se oli oikein hyvä aika lomailla siellä.
Tämä on siis molemmilla vaihtojärjestöillä jäsenenä, mutta eri nimillä. Lisää nimiä löytyy sitten vielä muista markkinointikanavista. Respan valomainokseesa oli esillä nimi Habitat, joten sillä nimellä paikalliset sen ilmeisesti tuntevat.
Lensimme Valenciaan, josta vuokra-autolla toista sataa kilometriä kohteeseen.
Kohde on aika iso. Ranta on aivan vieressä tien toisella puolen. Kohteessa on ulkouima-altaat ja ravintola. Huoneisto oli yleisilmeeltään siisti, mutta ikävän sivumaun jättivät sieltä löytyneet torakat, joista yksi pääsi jopa matkatavaroiden mukana Suomeenkin. Sen huomattuamme käytimme tavarat sekä pakasteessa että saunassa. Keittiö oli vaatimaton, mutta ei siellä toisaalta tullut muuta laitettua kuin kahvit.
Alcossebren kylä on hyvin pieni, eikä siellä juuri ole muuta nähtävää kuin upea ranta. Pieni kyläkauppa kyllä oli aivan lomakeskuksen vieressä, josta sai peruselintarvikkeita ja muuta krääsää. Lähin isompi kaupunki on Castellon muutaman kymmenen kilometrin päässä.

Sivut: [1]
moottorina by cartpauj
Versio: 1.0.33.3 ; Sivu ladattiin: 0.022 sekunnissa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (19 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 16 votes)
foorumit, 5.7 out of 10 based on 19 ratings
Simple

Tutustu

Simple

Keskustele

Simple

Arvostele

Yhteistyössä

www.mediatuotanto.net