Tervetuloa Vieras 

Näytä / Piilota

Tervetuloa vieras, kirjoittaminen tälle foorumille vaatii rekisteröitymisen.

Sivut: [1]
Lähetti Aihe:Holiday Club Tampereen kylpylä (2937, LNI)
Sissa
Ylläpito
Viestejä: 153
Lähetä viesti
Sissa
Viesti Holiday Club Tampereen kylpylä (2937, LNI)
May 4, 2018, 07:08

Hups, huomasin, etten ole koskaan kirjoittanut kohdearvostelua Tampereen kylpylästä, vaikka olen siellä useasti reissannut - tosin vuosia sitten. Nyt vietimme keväisen viikon kylpylän ylimmässä kerroksessa (6 krs) 1-makuuhuoneen huoneistossa. Tämä ylin kerros poikkeaa muista kerroksista, siten että se on yhdessä kerroksessa ja huoneistoilla on suuret kattoterassit. Noin yleisesti ottaen kylpylästä varatessa kannattaa kysyä, onko RCI:llä tiedossa huoneiston numero ja sitten selvittää kylpylästä, millainen huoneisto on kyseessä (RCI:n virkailijakin saattaa tietää). Huoneistot nimittäin poikkeavat melkoisesti toisistaan. Esimerkiksi läheskään kaikissa ei ole parveketta, takkaa tai saunaa. Joissain huoneistoissa on myös poreallas. 1 - 5 kerroksen huoneistot ovat siis kahdessa tasossa. Ylempi kerroksessa ei ole normi huonekorkeutta joka kohdassa, vaan päänsä iskee helposti katon palkkeihin. (Loppuviikosta tottuu kumartamaan oikeissa kohdissa ... sitten onkin kotiinlähdön aika. ;) ) Huoneiston numerosta ei voi päätellä kerrosta niin kuin yleensä, vaan numerointi on kronologinen rappu kerrallaan. Varsinaisen kylpylärakennuksen edessä on rivitalotyyppinen uudisrakennus, jossa on muutama huoneisto. Niissä on hyvä varustustaso, mutta niiden olohuone/keittiö-tila on käsittämättömän pieni.

Entinen oma huoneistomme oli 2-makuuhuoneen huoneisto101. Siihen huoneistoon kuuluu kaikki herkut: sauna, poreallas, takka, parveke ja jopa erillinen minikodinhoitohuone. Jonkusen kerran siellä kävimme ja viihdyimme hyvin.

No, nyt siis olimme pistevaihdolla vähän pienemmässä huoneistossa (161). Huoneisto oli kaunis ja valoisa. Olohuoneessa oli ikkunat kahteen suuntaan komeilla näköaloilla. Keittiö oli oikeastaan keittokomero, mutta kyllä siellä pikkuateriat ja aamiaset kehitteli. Nurkassa oli baarijakkarat kahdelle ja pieni pöytä. Jääkaappi oli tilava ja pakastinkin löytyi. Keraaminen liesi, mikro, tiskikone ja pesukone kuuluivat myös varustukseen. En lähde tämän kummemmin huoneistoa kuvailemaan, kun ne kaikki ovat todella erilaisia keskenään.

Kylpylässä emme tällä kertaa käyneet. Siitä sen verran, että siellä ei ole mitään erityistä lapsille, joten siellä on myös rauhallisempaa kuin useissa muissa kylpylöissä. Aikoinaan kävin usein aamu-uinnilla aikaisin ja saatoin olla ainoa ihminen koko altaassa!

Toinen kylpylärakennuksessa toimivista ravitoloista oli remontissa. Se toinen ravintola on Classic Pizzeria, jonka pitsoista emme juuri välitä. Erillisessä rakennuksessa toimivassa Ravintola Arthurissa emme käyneet.

Tampereen kylpylä on näitä harvoja kaupunkikohteita Suomessa ja siksi erittäin suositeltava varsinkin autottomille. Bussilla pääsee kylpylän portilta keskustaan eikä matka pitkä ole kävellenkään.

Kohdekuvat: Image

kristaLA
Uusi
Viestejä: 6
Lähetä viesti
Viesti Re: Holiday Club Tampereen kylpylä (2937, LNI)
July 15, 2019, 15:44

Meillä ollut osake 15v
Talvi ja kesäviikko
Ollaan tykätty ja yksi parhaimpia kohteita Suomessa ei niin laadullisesti mutta toimivuuden kannalta
Rauhallista ja aina löytyy jotain tekemistä Tampereelta sekä helppo kulkea bussilla kun ottaa esim viikkokortin bussiin ei tarvitse tuskailla parkkipaikkojen
kanssa. Pitäisinkin Tampereen kylpylää kaupunkiloma kohteena kuin kylpylänä.
Osakkeen omistaminen on lähes riskitöntä koska ainoa kohde jossa takuuvuokra järjestelmä.
Tällä hetkellä samasta rakennuksesta jos ostat ihan omistus asunnon ympärivuotiseen käyttöön maksaa
70 neliöinen kämppä 370 000 euroa sen voi jokainen jakaa 52 viikkoon niin tulee yhden viikon arvo.
Toivottavasti Intilaisomistuksen myötä kylpylän palvelut eivät huonone hieronnat ja kosmetologi palvelut ovat hyviä jokseenkin kaupungin hintoihin
Verraten kalliita.

Sivut: [1]
moottorina by cartpauj
Versio: 1.0.33.3 ; Sivu ladattiin: 0.016 sekunnissa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (20 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 16 votes)
foorumit, 5.7 out of 10 based on 20 ratings
Simple

Tutustu

Simple

Keskustele

Simple

Arvostele

Yhteistyössä

www.mediatuotanto.net